Med denne personvernerklæringen ønsker vi å gi deg innsikt i hvordan dine personopplysninger ivaretas med respekt og åpenhet. Vi garanterer at opplysningene du gir fra deg alltid vil være av fri vilje og i etterkant av en eksplisitt beskrivelse på hvorfor vi ber om dem, samt hva opplysningene skal brukes til. I tilfellene der vi ber om personopplysninger fra deg, vil årsaken alltid være forankret i vår intensjon om å gi deg best mulig kundebehandling.

  1. Behandlingsansvarlig for seilskole.no er Magne E. Nordheim og har hovedansvaret for behandlingen av personopplysningene. Dette innebærer at det er denne personen som avgjør hvilke opplysninger vi trenger for å utføre tjenestene som tilbys. I tillegg er det behandlingsansvarlig som har det overordnede ansvaret for hvordan opplysningene behandles og oppbevares.
  2. Formålet med å be om personopplysninger er for å kunne tilby best mulig brukeropplevelse og levere en god tjeneste til våre kunder. Vi vil kun be om tilstrekkelig med opplysninger for at vi skal kunne levere den ønskede tjeneste.
  3. Vi kan be om personopplysninger i skjemaene på vårt nettsted. Det vil alltid være frivillig å gi fra seg personopplysninger. Vi vil alltid være tydelig på hva vi skal bruke opplysningen til. Hvordan opplysningene registreres og behandles er beskrevet i en lenk fra punkt 4 i personvernerklæringen. Dersom du ønsker å avslutte din tilknytning eller kundeforhold med oss, eksportere dine opplysninger eller endre på noen av personopplysningene og samtykkene dine, kan du enkelt be om dette i en e-post til post@seilskole.no.
  4. Hver enkelt behandlingsprosess vil trenge sitt sett med personopplysninger. Se detaljer i vår skjemaoversikt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på seilskole.no. Cookies er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. De fleste nettlesere, som for eksempel safari, chrome eller firefox, har en automatisk aksept av cookies. Dette innebærer at du må endre innstillingene i nettleseren dersom du ikke ønsker at tekstfilene skal lagres på din enhet (telefon, datamaskin eller nettbrett). Dette kan imidlertid innebære at nettstedet ikke fungerer optimalt. Hvilke cookies vi benytter oss av på vårt nettsted finner du her.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere besøksdata på seilskole.no. Denne informasjonen blir lagret på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For å verne om våre besøkendes personvern har vi anonymisert IP-adressen til våre besøkende. Dette er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.

Når du bruker seilskole.no, eller sender inn opplysninger til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene. Vi minner om at det til enhver tid vil være mulig å slette hele eller deler av ditt forhold og/eller samtykker. Informasjon om kundeforholdet som er underlagt andre lover, som for eksempel regnskapsloven, kan ikke slettes.